Nekem írták

"Gyakran azon töprengek, hogy Edina egészen biztosan gondolatolvasó – éppen azt a részletet, éppen olyan szögből és éppen úgy fotózza le, ahogyan azt szeretném, mindig, kivétel nélkül. Maximalista és lelkes, óriási terhet vesz le a vállamról azzal, hogy nem kell hosszasan magyaráznom az elképzeléseimet. Ismer engem és a munkáimat is, nem csak megörökíti az alkotásaimat, de precizitásával még hozzá is tesz valami megmagyarázhatatlan pluszt. Őszintesége és szókimondósága nagyban hozzájárul a közös munka eredményességéhez, nem csak mint fotóst, de mint embert is nagyon kedvelem."
Szebellédy-Samu Judit, a Sumisura Interior&Design tulajdonosa
"Szerintem nagyon jó képeket csinálsz, tudod, én nagy rajongód vagyok. Tehetséges és kifinomult képeid vannak. Csak azok látják a világot ilyen meseszépnek, akik ilyen csodás lélekkel rendelkeznek. Egy biztos, én szívemből örülök és nagyon szerencsés vagyok, hogy láthatom a munkáidat. Engem még nem fotózott senki úgy igazi fotós, és hát rögvest a legjobb, hát köszönöm!"
Adrienn (portré)
"Szia Edina! Most néztem meg a képeket! Csodásak! Gyönyörűek! A színek, minden! Brutál jó! Ezer hála! Köszi szépen!"
Judit (karácsonyi családi fotózás)
"Kedves Edina! Köszönöm szépen a képeket! Szuperek lettek. A fekete-fehér képek is nagyon jók. Nagyon hálás vagyok a gyönyörű képekért és, hogy ilyen gyorsan elkészítetted őket."
Zsuzsi (gyerek fotózás)

Köszöntelek a weboldalamon!

Amennyiben tetszik, amit látsz, kövess be Facebookon és Instagramon!

Social media

hello@edinakocsi.hu