Nekem írták

Ügyfeleim Véleménye

"Annyira ügyes vagy, komolyan mondom, válogatom a képeket, jobbnál jobbak! "
Nóra (Brand Fotózás)

Ügyfeleim Véleménye

"Egyszerűen csodálatosak a képek! Imádom őket, elképesztő munkád van, zseni vagy!"
Vanda (Kismama Fotózás)

Ügyfeleim Véleménye

"Annyira jók a képek, hogy mindjárt elsírom magam! Nagyon köszönjük! Életemben soha nem kaptam még üzeneteket és telefonokat a Facebookra feltett képeim miatt. A tegnapi napig. Köszönöm szépen!"
Ibolya és Bálint (Páros Fotózás)
"Megpillantottam a képeket és gyönyörűek, köszönöm, hogy megörökítetted ezeket a fontos pillanatokat! Imádom a munkásságod!"
Beatrix (Kismama Fotózás)
"Megnéztük a képeket, csodálatosak lettek. Nagyon szépen köszönjük a munkádat, nagyon örültünk, hogy sikerült egy nagyszerű fotóst találnunk. Az biztos, ha kell valakinek fotós, akkor téged fogunk ajánlani."
Kinga és Mihály, Esküvői fotózás
"Gyakran azon töprengek, hogy Edina egészen biztosan gondolatolvasó – éppen azt a részletet, éppen olyan szögből és éppen úgy fotózza le, ahogyan azt szeretném, mindig, kivétel nélkül. Maximalista és lelkes, óriási terhet vesz le a vállamról azzal, hogy nem kell hosszasan magyaráznom az elképzeléseimet. Ismer engem és a munkáimat is, nem csak megörökíti az alkotásaimat, de precizitásával még hozzá is tesz valami megmagyarázhatatlan pluszt. Őszintesége és szókimondósága nagyban hozzájárul a közös munka eredményességéhez, nem csak mint fotóst, de mint embert is nagyon kedvelem."
Szebellédy-Samu Judit, a Sumisura Interior&Design tulajdonosa
"Szerintem nagyon jó képeket csinálsz, tudod, én nagy rajongód vagyok. Tehetséges és kifinomult képeid vannak. Csak azok látják a világot ilyen meseszépnek, akik ilyen csodás lélekkel rendelkeznek. Egy biztos, én szívemből örülök és nagyon szerencsés vagyok, hogy láthatom a munkáidat. Engem még nem fotózott senki úgy igazi fotós, és hát rögvest a legjobb, hát köszönöm!"
Adrienn (portré)
"Szia Edina! Most néztem meg a képeket! Csodásak! Gyönyörűek! A színek, minden! Brutál jó! Ezer hála! Köszi szépen!"
Judit (karácsonyi családi fotózás)
"Kedves Edina! Köszönöm szépen a képeket! Szuperek lettek. A fekete-fehér képek is nagyon jók. Nagyon hálás vagyok a gyönyörű képekért és, hogy ilyen gyorsan elkészítetted őket."
Zsuzsi (gyerek fotózás)