Családi fotózás

Megörökíteni a pillanat szépségét, egy mosolyt, egy érintést vagy éppen egy ölelést.

Erről szól a családi fotózás, hiszen magunk mögött hagyjuk a beállított pózokat és az elkapott momentumokra, a természetes mozdulatokra helyezzük a hangsúlyt! Minden egyes családi fotózás alkalmával kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy valóságos, életszerű, természetes képek szülessenek, melyek tökéletesen visszaadják az érzéseket és a meghitt, felhőtlen hangulatot. Hiszem, hogy a családi fotók értéket teremtenek, nem csak a jelen, de a jövő számára is! Ugye te is örömmel nézegetsz képeket, melyek újra és újra kellemes emlékeket idéznek fel?

Szeretnéd bővíteni a családi fotóalbumot?

Örülök, hogy itt vagy! A következőkben igyekszem választ adni a leggyakoribb kérdésekre és néhány tippet, ötletet is megosztok veled, melyek segíthetnek, hogy életszerű, idilli fotók készüljenek rólatok!

Kivel gyere családi fotózásra?

A családi fotózáson részt vehetnek egyszerre nagyszülők, szülők és gyermekek, sőt akár négylábú családtagok is, ugyanakkor gyakran megesik, hogy anya-gyermek “párosokról” születnek csodálatos fotósorozatok! Hiszem, hogy egy családi fotózás nem korhoz kötött, személyes kedvenceim között tartom számon idős szülő(k)ről és gyermek(ek)ről készített képeket, melyekről árad a feltétel nélküli szeretet, a hála és a gondoskodás. Mindig mosollyal az arcomon gondolok azokra a családokra, akik a gyermek évek múlásával is fontosnak tartják megörökíteni a szülő-gyermek kapcsolatok szavakba nem önthető kötelékét. 

Mikor legyen a családi fotózás?

A legegyszerűbb válasz talán az, hogy bármikor, hiszen nem szükséges egy ünnephez, egy különleges eseményhez vagy éppen dátumhoz kötni a családi fotózást! Együtt biztosan megtaláljuk a legideálisabb időpontot!

Hol legyen a családi fotózás?

A helyszín lehet szabadtér és stúdió is! Utóbbi esetében a fotók készülhetnek berendezett enteriőrben, de egyszínű, sima háttér előtt is! Ha pedig az előbbi mellett döntesz, akkor mondhatni, hogy csupán képzeleted szabhat határt annak, hogy milyen táj biztosítja a tökéletes “díszletet”!

Milyen ruhában gyertek el a családi fotózásra?

Az első és legfontosabb “aranyszabály” az, hogy bármiben, amelyben jól érzitek magatokat és passzol az elképzelt képek stílusához, de lehetőleg hasonló, nem rikító színeket válasszatok! Az öltözék kiválasztásakor fontos szempont lehet például a helyszín, illetve az évszak/időjárás! Egy előzetes egyeztetés során minden fontos részletet megbeszélünk, így ezt a kérdéskört is alaposan körbejárjuk, segítek, hogy minden tökéletes legyen!

Kérdésed van? Keress bátran, szívesen segítek, hogy olyan családi fotók szülessenek, melyekre évek múltán is mosollyal az arcotok pillantotok!

Sok szeretettel várlak!