Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok jelentkezni a fotózásra?

Az „Érdekel” gombra kattintva az áraknál, vagy a Kapcsolat menü alatt lehet jelentkezni. 24-48 órán belül igyekszem visszahívni, vagy írni.

Mikor válik a foglalásunk véglegessé?

A fotózásra jelentkezéskor kérlek majd meg, hogy 15.000 Ft foglalóval jelezd szándékod komolyságát.

Mennyi idővel jelentkezzek fotózás előtt?

A karácsonyi időszakot megelőzően érdemes már szeptemberben bejelentkezni, főleg, ha csak hétvégi időpont felelne meg. Egyéb időszakban kb. 3-5 hét a várakozási idő. Ugyanakkor bármikor érdemes rákérdezni. 🙂

Mikorra érkezzek?

10 perccel a fotózás időpontja előtt érdemes megjelenni.

Hol lesz a fotózás?

Hozhatom kismama fotózásra páromat/gyerekeimet? Lehetnek Ők is a képeken?

Igen. Szeretettel várom Őket is. A hozzátartozóktól én azt kérem, hogy mobiltelefonnal/fényképezőgéppel a fotózás alatt képet és videót ne készítsenek.

A Glamour / Portré / Üzleti fotózáson részt vehet-e barátnőm / párom is?

Igen. Amennyiben Téged nem zavar, de érdemes megfontolnod, hogy valóban akarsz-e társaságot, főként, ha először jársz fotózáson. Azt tapasztaltam, hogy sokszor egy hozzátartozó előtt kicsit mindenki befeszül. De ez a Te döntésed, a hozzátartozóktól én azt kérem, hogy mobiltelefonnal/fényképezőgéppel a fotózás alatt képet és videót ne készítsenek.

Milyen ruhákat hozzak magammal a fotózásra?

A fotózási csomagtól nagyban függ, hogy milyen ruhákat érdemes hozni. Ezt és egyéb hasznos információkat előzőleg írásban vagy telefonon átbeszéljük.

Sminkest/fodrászt kell-e kérnem?

Nem feltétlenül, de én személy szerint csak ajánlani tudom, hogy éljetek a lehetőséggel. Minden stúdiónak megvan a maga sminkese, s az elkészült fotók minőségét nagyban tudja befolyásolni egy profi smink és egy szépen elkészített haj.

Mikor és hogyan kapom meg válogatásra a képeket?

A fotózást követően 2-4 napon belül kapni fogsz egy linket tőlem, ahol az összes nyers képet megtalálod kis méretben és logóval ellátva. Ezek a képek válogatásra lesznek feltöltve. Letölteni ezeket még nem tudod. Ha kiválasztottad a számodra megfelelőket és jelzed felém, akkor ezt követően két-maximum három héten belül kerülnek kidolgozásra és átadásra a képek.

Teszel-e logót a kész képekre?

Nem.

Mennyi képet kapok, hány darab lesz retusálva?

Áraimnál, csomagjaimnál minden esetben feltüntetem, hogy hány darabot kapsz meg, s ebből mennyi kap professzionális retust. Kérlek olvasd el részletesen az árak menüpontot és csomagokat.

Tudok a csomagon felüli digitális képeket rendelni?

Igen, az árak menüpont és a csomagok alatt ennek árát feltüntettem.

A fotózás után mennyi idővel kapjuk meg a kész képeinket?

Kettő-maximum három héten belül.

Milyen formában kapom meg a képeket?

A képeket egy online galérián keresztül szoktam átküldeni, ahonnan teljes méretben le tudod tölteni őket.

Mennyi ideig elérhető az online galéria a kész képekkel?

Maximum egy hétig tudom garantálni, hogy fent maradnak a képek, mert folyamatosan kell a hely az új sorozatoknak, ezért egy hét után törölnöm kell a régebbi sorozatokat a galériából. Kérlek, töltsétek le minél előbb!

A nyers képeket is átadod?

Semmilyen esetben. Senkinek. A pék sem adja nyersen a kenyeret, én sem szeretném átadni nyersen a képeket, mert azok még nem testesítik meg azt a művészi látásmódot, amit fotósként képviselek.

Minden esetben megosztod a közösségi médiában a képeket?

Nem minden estben. De mindig nagyon hálás vagyok azért, ha megengeditek, hogy 3-4-5 képet megosszak a közösségi média felületeimen, amire minden estben előzetesen írásos engedélyt kérek Tőletek. Természetesen anélkül használom, hogy megjelölnélek Titeket, legfeljebb a keresztneveteket írom ki. Ez nagyban segíti a további munkámat, így előre is köszönöm, ha engedélyt adtok rá.

Az ajándékutalványok visszaválthatók?

Az ajándékutalványok visszaváltására nincs lehetőség, pénzre nem válthatók.

Ajándékutalványt vásárolhatok?

Igen, természetesen. Akár csomagok szerint, akár összeg megnevezésével.