Portré fotózás

Itt az idő, hogy rólad is készüljön egy profi portré – számtalan élethelyzet van, amikor szükség van egy fotóra, amely nem csak jó minőségű, de már első pillantásra jó benyomást tesz. Legyen szó szakmai önéletrajzról, céges prezentációkról, vállalkozáshoz kapcsolódó bemutatkozó anyagokról, online/offline magazin megjelenésekről vagy éppen online társkeresésről, egy tökéletes portré elengedhetetlen! Örömmel dolgozok együtt magánszemélyekkel, vállalkozókkal, szerzőkkel, bárkivel, mert hiszem, hogy mindenki megérdemel minimum egy fotót, melyet büszkén megoszt másokkal!

Szeretnél részt venni portré fotózáson? Nagyon jó döntés! Hamarosan személyesen is találkozunk, de előtte még néhány hasznos információt megosztok veled, melyek segítenek abban, hogy tökéletes portré fotók készüljenek rólad!

Milyen ruhában? Az öltözék mindig attól függ, hogy milyen célra szeretnéd használni az elkészült képeket! Dönthetsz elegáns, klasszikus megjelenés és/vagy modern, laza megjelenés mellett is! A tökéletes ruha/ruhák kiválasztásánal fontos szempont lehet az is, hogy közeli porték és/vagy egész alakos képek fognak készülni! 

Hol? A portré fotózás stúdióban történik, melynek költségét nem tartalmazza a csomagár! A stúdió bérleti díja minden esetben téged terhel, így ezzel mindenképp érdemes számolnod! A stúdió pontos helyszínét és az összeget egy előzetes beszélgetés során egyeztetjük!

Mikor? Az időpontot te választod ki, akár szombatra és vasárnapra is kérhetsz időpontot!

Egyéb fontos információk: A fotózáson készült nyersfotók feltöltésre kerülnek egy zárt oldalra, ahol meg tudod mindegyiket tekinteni és kiválasztani azokat, melyek a legjobban tetszenek! A kiválasztott fotók professzionális retust kapnak, a valódi arcod, személyiséged megőrzése mellett! A nyersfotók felhasználása nem engedelyézett, kizárólag a retusált, kész képek kerülnek átadásra digitális formában, magas minőségben!

Kérdésed van? Keress bátran, szívesen segítek, hogy olyan portré fotók készüljenek rólad, melyeket szívesen publikálsz bármilyen felületen!

Sok szeretettel várlak!

Köszöntelek a weboldalamon!

Amennyiben tetszik, amit látsz, kövess be Facebookon és Instagramon!

Social media

hello@edinakocsi.hu