Páros fotózás

Romantikus pillanatok főszerepben – vannak érzelmek, melyeket mondhatni, hogy “meg kell” örökíteni, ilyen például a szerelem, hiszen mi lehet szebb annál, mint amikor két szív, két lélek egymásra talál és szorosan összefonódva halad tovább egy közös úton. Hiszem, hogy a páros fotózás nem csak egy nagyszerű program a szerelmeddel, de örök emlék mindkettőtök számára, melyre évek múltán is szívesen emlékeztek majd vissza! Ne aggódjatok, a feszélyezett hangulat nem kíséri végig a páros fotózás teljes időtartamát, csupán kezdeti állapot! 🙂 Higyjétek el, tapasztalatból mondom, hogy mindig sikerül kellemes légkört teremteni és ezáltal csodás fotókat készíteni! 🙂

Szeretnétek részt venni páros fotózáson? Örülök, hogy itt vagytok, egy igazán romantikus program vár rátok! Még mielőtt felvennétek velem a kapcsolatot, összegyűjtöttem nektek néhány fontos információt, melyek választ adnak a leggyakoribb kérdésekre!

Mikor? A páros fotózás nincs időponthoz kötve, azonban gyakran előfordul, hogy eljegyzés, a megismerkedés vagy éppen a házzassági évforduló alkalmából döntenek úgy a párok, hogy szeretnék megörökíteni szerelmüket! Legyen bárhogy is, a “szabály az, hogy nincs szabály”, minden időpont tökéletes, melyet ti annak véltek!

Hol? A helyszín lehet stúdió vagy szabadtér! Bármelyik mellett is döntötök, segítek a választásban, hiszen együtt biztosan megtaláljuk azt a miliőt, amely remekül illeszkedik hozzátok, az elképzeléseitekhez és kiváló “hátteret” biztosít a meghitt fotókhoz!

Milyen ruhában? Bármit viselhettek amiben jól érzitek magatokat, de az előzetes egyeztetés alkalmával szívesen adok tippeket, tanácsokat, hogy tökéletes legyen a végeredmény!Kérdésetek van? Keressetek bátran, szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésre, hogy páros fotózásotok éppen olyan romantikus és emlékezetes legyen, ahogy azt elképzeltétek!

Sok szeretettel várlak titeket!

Köszöntelek a weboldalamon!

Amennyiben tetszik, amit látsz, kövess be Facebookon és Instagramon!

Social media

hello@edinakocsi.hu