Páros fotózás

Romantikus pillanatok főszerepben-páros fotózás.

Vannak érzelmek, melyeket mondhatni, hogy “meg kell” örökíteni, ilyen például a szerelem, hiszen mi lehet szebb annál, mint amikor két szív, két lélek egymásra talál és szorosan összefonódva halad tovább egy közös úton. Hiszem, hogy a páros fotózás nem csak egy nagyszerű program a szerelmeddel, de örök emlék mindkettőtök számára, melyre évek múltán is szívesen emlékeztek majd vissza! Ne aggódjatok, a feszélyezett hangulat nem kíséri végig a páros fotózás teljes időtartamát, csupán kezdeti állapot! 🙂 Higgyétek el, tapasztalatból mondom, hogy mindig sikerül kellemes légkört teremteni és ezáltal csodás fotókat készíteni! 🙂

Szeretnétek részt venni páros fotózáson?

Örülök, hogy itt vagytok, egy igazán romantikus program vár rátok! Még mielőtt felvennétek velem a kapcsolatot, összegyűjtöttem nektek néhány fontos információt, melyek választ adnak a leggyakoribb kérdésekre!

Mikor?

A páros fotózás nincs időponthoz kötve. Gyakran előfordul azonban, hogy eljegyzés, a megismerkedés vagy éppen a házzassági évforduló alkalmából döntenek úgy a párok, hogy szeretnék megörökíteni szerelmüket! Legyen bárhogy is, a “szabály az, hogy nincs szabály”, minden időpont tökéletes, melyet ti annak véltek!

Hol?

A helyszín lehet stúdió vagy szabadtér! Bármelyik mellett is döntötök, segítek a választásban. Együtt biztosan megtaláljuk azt a miliőt, amely remekül illeszkedik hozzátok, az elképzeléseitekhez. A cél, hogy kiváló “hátteret” biztosítsunk a meghitt fotókhoz!

Milyen ruhában?

Bármit viselhettek amiben jól érzitek magatokat. Az előzetes egyeztetés alkalmával szívesen adok tippeket, tanácsokat, hogy tökéletes legyen a végeredmény!Kérdésetek van? Keressetek bátran, szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésre, hogy páros fotózásotok éppen olyan romantikus és emlékezetes legyen, ahogy azt elképzeltétek!

Sok szeretettel várlak titeket!