Boudoir fotózás

Ötlet-Tár – avagy hogyan készülj a buodoir fotózásra?

Sok kérdés merülhet fel egy boudoir fotózás előtt, ami teljesen természetes, hiszen sokunknak ez tényleg egy különleges alkalom, amilyenben talán még sosem volt részünk.

A következőkben igyekszem hasznos tanácsokat, ötleteket, válaszokat adni, a többször felmerülő kérdésekre hogyan is készülj egy boudoir fotózásra.

Kiknek ajánlom a boudoir fotózást?

Gyakorlatilag minden nőnek el kellene jönnie boudoir fotózásra. Ha jól érzed magad a testedben/lelkedben, akkor azért, ha épp egy nehezebb periódusban vagy és szükséged lenne magabiztosság növelésre, akkor pedig azért!

Szerintem minden nőnek legalább egyszer meg kell tapasztalnia milyen érzés egy boudoir (vagy hívhatjuk úgy, hogy fehérneműs) fotózáson részt venni. A cél az, hogy kimozdulj a hétköznapok megszokottságából és kicsit szexisebben, merészebben mutasd meg magad. Ebben a pár órában minden rólad szól, a nőiességed hangsúlyozása kapja a főszerepet. Egy igazi kényeztetés a lelkednek. A boudoir fotózás során szexi, nőiesen elegáns képek készülnek rólad, érzékiséggel fűszerezve.

Próbáld meg úgy időzíteni a fotózásod időpontját, hogy lehetőség szerint kipihent legyél!

Milyen ruhákkal érdemes készülni a boudoir fotózásra?

A szettek variálási lehetősége gyakorlatilag végtelen. Egy lélegzetelállító, alakot kiemelő és a tested formáját követő ruha, amit esetleg máshova ritkán tudsz felvenni, épp olyan tökéletesen mutathat a képeken, mint egy csipkés fehérnemű. Fehérneműben szinte végtelen a lehetőségek tárháza. Ha klasszikus fehérneműt szeretnél, akkor a body-k és a babydoll-ok tökéletesek, de a kétrészes fehérneműk (melltartó + bugyi) is nagyon szépen mutatnak a fotókon.

Ezekhez a szettekhez szoktam ajánlani egy-két kiegészítőt is, amivel meg tudjuk bolondítani a szettet. Lehet ez egy szatén vagy selyem köntös, kötött kardigán, egy blézer, egy fehér, bő ing…de bármi jöhet, amit Te jónak látsz és amiben igazán jól érzed magad!

Lábbeli kérdése: Lehet mezítlábas képeket készíteni, bár egy-egy jól megválasztott tűsarkú plusz izgalmat adhat a képeknek.

Mindenképpen a lehető legszexibb szettjeiddel készülj!

Ápolt körmök

Ha boudoir fotózásra jössz, előtte ne feledkezz meg a pedikűrről és a manikűrről! Az ápolt körmök a fotókon is sokkal jobban mutatnak és a kezek különösen nagy szerepet és hangsúlyt kapnak a fotókon.

Szőrtelenítés

Ne feledkezz meg a szőrtelenítésről! Időben csináltasd meg, nehogy a fotózásra legyen piros vagy irritál a bőröd!

 

Kell készülni pózokkal vagy gyakorolni előtte?

Erre nincs szükség. A fotózás ideje alatt végig segítek, mutatok pózokat és hogy azokat hogyan tudod a legegyszerűbben és legszebben kivitelezni.

Nem szeretném, hogy kikerüljenek az elkészült képek.

Ez minden esetben a Te döntésed! Bár bevallom, mindig nagyon boldog vagyok, ha hozzájárulsz egy-egy kép publikálásához, de azt is teljes mértékben megértem és tiszteletben tartom, ha nem szeretnéd, hogy az elkészült képek publikusak legyenek.

Maradt még kérdés benned?

Tedd fel, írd meg, bármikor, bármit bizalommal!