Mi a különbség a Glamour, a Boudoir és a Művészi Akt között?

Glamour, Boudoir, Művészi Akt-milyen fotózást is válassz? Talán segít, ha leírom, hogy melyik mit jelent.

Mi is az a glamour fotózás?

A glamour jelentése: ragyogás, káprázat, báj, szépség , átvitt értelemben pedig valami olyan tulajdonság, amitől egy ember vonzónak, elbűvölőnek tűnik.

Ha szeretnél magadról olyan képeket, amelyekből árad a nőiesség és az érzékiség, akkor ez a GLAMOUR fotózás neked való, mert ezeket a képeket garantáltan büszkén nézed majd, hiszen a nagy betűs NŐ szerepel rajta.

A glamour  fotózás alkalmával különféle fényképészeti technikákkal örökítem meg a női test szépségét, ízlésesen és esztétikusan.

Hogy zajlik a fotózás?

A glamour fotózásnál választunk egy megfelelő hátteret az öltözetedhez a stílusodhoz és az elérni kívánt hangulathoz, mindezt természetesen úgy, hogy kihangsúlyozzon téged. Válassz egy (visszafogottan szexi)=diszkrét, elegáns ruhát, melyben jól érzed magad, amiben el tudod engedni magad. Ha nem vagy biztos benne, hogy melyiket szeretnéd, hozz el többet és együtt kiválasztjuk a megfelelőt. Akár többször is átöltözhetsz.

Mit jelent a boudoir fotózás?

Boudoir jelentése: női hálószoba, öltöző, szalon. Ez az a helyiség, ahol az 1700-as években a hölgyek öltözködtek, szépítkeztek és, ahol lenge öltözetben fogadhatták azokat a látogatóikat, akikkel közelebbi kapcsolatban álltak. A szó összekapcsolódik a női szépséggel, vonzerővel, ápoltsággal, a nő titokzatosságával, bájával, a csábítással.

Hogy zajlik boudoir fotózás?

Amikor már átélted a glamour-t és úgy érzed bátrabb vagy, szeretnél még szexibb és egyre többet sejtető képeket magadról, akkor a boudoir fotózás a neked való. A boudoir többet mutat a testből, egy kacérabb, merészebb stílus, ízléses és kifinomult csomagolásban.

Ezt egyszer minden nőnek át kell élnie!

A boudoir fotózás műteremben zajlik. Hozd el kedvenc fehérneműidet, egy szép magas sarkút, szexi kiegészítőket, tollakat, kalapot, kendőket, meg amit még gondolsz, hogy jól mutatna a fotókon.

A háttereket illetően a műteremben fogunk választani a szófák, puffok, fotelek, tükrök, dobozok sokaságából.

Mit jelent a művészi akt fotózás?

Akt jelentése: Művészien ábrázolt meztelen emberi test, rendszerint női alak.

Ezt azon hölgyeknek ajánlom, akik szeretnék viszontlátni művészi képek formájában nőiességüket.

Hogy zajlik a fotózás?

A művészi aktfotózás alkalmával, a képekkel a nőiesség/férfiasság eleganciáját szeretnénk bemutatni. Olyan pózok megmutatásával segítek, amelyekkel az előnyös testrészeidet tudjuk hangsúlyozni. (A fény és az árnyék játéka biztosítja a modell hajlatai és a szép domborulatok törékeny- vagy épp pezsdítően vérforraló bemutatását.)

A művészi aktfotózás az őszinte Én megnyilvánulása és ez hatalmas felelősség a fotósnak, mert meg kell teremtenie a modell számára a tökéletes hangulatot, hogy az úgy érezze, rá tudja bízni önmagát egy idegenre.

Egyben ez a témakör a legnagyobb kihívás fotós és modell számára egyaránt, hiszen nagyon intim a pillanat, amit meg kell örökíteni.