férfi boudoir fotózás, Férfi ül a széken háttal és esik az eső és félig letolja a vizes ingjét

 Férfi Boudoir fotózás- Női fotós szemmel

Számomra komfortzónán kívüli, igazi kihívás volt, hogy belekezdjek a férfi boudoir fotózásba. Hosszú évek óta készítek boudoir fotókat hölgyekről, voltak köztük fizetett modellek, akik a portfóliójukat akarták bővíteni az ilyen típusú képekkel. Voltak családanyák, akik férjeiknek szerettek volna meglepetést okozni. Már másik bejegyzésem is szólt arról, hogy micsoda erő lakozik abban, ha egy nő egy szerelmi csalódás, szülés, vagy az élet egyéb nehézségei után meglepi önmagát egy ilyen fotózással. Arról is írtam már valamelyik posztomban, hogy nagyon szeretem a visszajelzést mindenki részéről. Nagyon szeretem, amikor elmondják, hogy férjeik, barátaik mennyire örültek a képeknek. Ugyanakkor a boudoir-hoz hasonló képeket nemcsak a hölgyek részére lehet készíteni.

 

Perényi Kristóf fitness versenyző, akivel pont a versenyidőszakban sikerült összehoznunk egy vizes boudoir fotózást. Célunk az volt, hogy Kristófot igazán felkészült időszakában fotózzam, s kihangsúlyozzuk az izmait. De nem akartunk egy sima pózolós sorozatot csinálni, hiszen olyan képeket a versenyek alatt készítenek Róla. Így találtuk ki, hogy egy vizes fotózással kicsit feldobjuk a képeket.

Kristóffal először telefonon, illetve messengeren keresztül beszéltük meg a részleteket, s bevallom, már ekkor szimpatikus lett a természetes reakciói, gyors válaszai miatt, valahogy minden nagyon gördülékenyen folyt közöttünk. A fotózás során pedig túlszárnyalta az összes reményemet. A pózokat, mozdulatokat nem kellett hosszan magyaráznom, mindent azonnal értett és reagált rá. A stúdió kialakítása pedig egyszerűen zseniális volt, a művészi fénybeállításokhoz cseppálló fénybox-okat, és beauty dish-t használtunk, s kihasználtuk a stúdióban található színes neon folyosót is.

Kristóffal pedig azóta is tartom a kapcsolatot, sőt még további két fotózásunk is volt, majd azoknak a fotózásoknak is hozom a képeit, s Kristóf felesége ugyancsak imádja a képeket, ami ismét nagyon jó visszajelzés.

S így lett belőlem olyan női fotós, aki férfi boudoir fotózást is elvállal.😊

Te is szeretnél Férfi Portré, Glamour vagy Boudoir fotózáson részt venni?

Fontos megjegyezni, hogy a boudoir fotózás személyes és intim jellegű lehet, ezért a fényképezés minden résztvevője (a modell és a fotós) között bizalomra és együttműködésre van szükség. A fotós és a modell közötti kommunikáció kulcsfontosságú a komfortérzet fenntartása érdekében.

Emlékezz arra, hogy mindenféle fényképészeti stílusnak vannak sajátosságai és határai, ezért érdemes előzetesen megbeszélni a tervezett fényképezést a fotóssal, hogy mindkét fél egyetértésével és kényelmével valósuljon meg a projekted.