Glamour fotózás

Glamour fotózás – Avagy felszínre hozni a nőiességet, és önbizalmat adni.

Úgy érzem, ez az én feladatom, ha glamour fotózásról van szó. Azaz, azt hiszem, hogy a nőiesség megmutatása nem egyenlő a meztelenséggel. A fehérneműs fotózások, vagy másnéven boudoir fotózások, sokkal inkább szólnak a vonzerőről, mintsem másról! Ha régóta vágysz néhány képre, amely kizárólag rólad, és a szépségedről, a nőiességedről szól, akkor ne gondolkozz tovább. Lepd meg önmagadat, és akár lepd meg párodat egy ízléses fotósorozattal! A kiválasztott fotók professzionális retust kapnak, azonban a valódi arc és személyiség megőrzésére minden esetben kiemelt figyelmet fordítok!

Nem szeretnél fehérnemús fotózást? Csupán arra vágysz, hogy teljesen felöltözve legyen Rólad egy nőies illetve igazán szép, finom glamour sorozat, ahol megmutatod a vonzerődet? Gyere kérlek el hozzám, hiszen ez az én igazi stílusom!:)

Szeretnél részt venni glamour fotózáson és vannak kérdéseid?

Nagyszerű ötlet és a tapasztalataim azt mutatják, hogy számtalan kérdés merül fel, mielőtt a tényleges döntés megszületik. Éppen ezért néhány egyszerű kérdés köré csoportosítva összegyűjtöttem a legfontosabb információkat, melyek segítségedre lehetnek, de egész nyugodtan kérdezz még tőlem, ha maradt kérdésed.

Hol készítsük el glamour képeidet, vagy esetleg szeretnél eltérni a szokványostól?

A glamour fotózás stúdióban történik, melynek költségét nem tartalmazza a csomagár! A stúdió bérleti díja minden esetben téged terhel, így ezzel mindenképp érdemes számolnod! A stúdió pontos helyszínét és az összeget egy előzetes beszélgetés során egyeztetjük! Nyáron lehetőség van Balaton parti képeket készíteni, ezek is nagyszerű képek szoktak lenni, és természetesen ilyenkor nem terhel a stúdió ára. Ilyenkor főleg a kora reggeli időpontokat és a késő délutáni/esti órákat ajánlom, hiszen ilyenkor vannak a legkevesebben a vízparton.

Mikorra kérj időpontot glamour fotózásra, illetve van-e kivétel?

Az időpontot te választod ki, mindazonáltal a legszebb glamour képek, szerintem délelőtt készülnek. Kivétel, amit fentebb írtam a Balaton parti képekről, és ha saját ötletet hozol.

Mit viselj glamour fotózáson és mit hozz magaddal?

Tulajdonképpen bármit, de tartsd szem előtt, hogy a tökéletes végeredmény a részletekben rejlik! Azt tanácsolom, hogy hozz magaddal többféle fehérneműt, melltartót, bugyikat, szexi köntöst, combfixet, harisnyatartót, body-t, magassarkú cipőt, párod ingjét, bő pulóvert és bőrdzsekit. Színek tekintetében a visszafogott pasztell árnyalatok, vagy a fehér éppúgy működhetnek, mint a fekete, vagy a piros, illetve a vörös! A legfontosabb az önazonosság, olyan színt válassz, amelyről biztosan tudod, hogy jól áll! Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezz meg a tökéletes sminkről és frizuráról sem. Ezek ugyanis, nagyban hozzájárulnak a végeredményhez, és nem is gondolnád mennyi pluszt tudnak adni! A képeim között is találhatsz ötletet, de saját ötletet is megvalósíthatunk. 🙂

Művészi akt vagy félakt fotókat szeretnél?

Semmi akadálya, amennyiben bátrabb vagy és szeretnél többet megmutatni magadból. Félakt vagy akt fotók is készülhetnek rólad, csak amit Te szeretnél. Kérlek nehogy zavarban érezd magadat, ha ezzel kapcsolatban további kérdés merül fel benned.

Esetleg nem tökéletes az alakod vagy van valamilyen bőrhíbád?

Ugyan már!, immár az sem gond!  Ha valamit nagyon nem szeretsz magadon, egy kis utómunka, és már nincs is ott. 🙂

Férfiak is részt vehetnek glamour fotózáson?

Nézőként nem, sajnálom.:) Mindazonáltal, ízléses, nem akt, férfi fotózásokat szívesen csinálok, ha ilyet szeretnél.

Előre köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal, akár egy kérdés erejéig, akár engem választassz fotósodnak!

Glamour, Boudoir, Fehérneműs Fotózás
Zongorán fekvő nő megérinti az arcát
Hálóinges hölgy egy magas széken, Glamour fotó

Kérdésed van? Keress bátran, szívesen segítek, hogy olyan fotók készüljenek rólad, melyekről sugárzik a magabiztosság és a szépség!

Sok szeretettel várlak!