Glamour fotózás

Felszínre hozni a nőiességet és önbizalmat adni – úgy érzem, ez az én feladatom, ha glamour fotózásról van szó! Hiszem, hogy a nőiesség megmutatása nem egyenlő a meztelenséggel, a fehérneműs fotózások sokkal inkább szólnak a vonzerőről, mintsem másról! Ha régóta vágysz néhány képre, amely kizárólag rólad, a szépségedről, a nőiességdről szól, akkor ne gondolkozz tovább, lepd meg önmagadat és/vagy párodat egy ízléses fotósorozattal! A kiválasztott fotók professzionális retust kapnak, azonban a valódi arc és személyiség megőrzésére minden esetben kiemelt figyelmet fordítok!

Szeretnél részt venni glamour fotózáson? Nagyszerű ötlet! A tapasztalataim azt mutatják, hogy számtalan kérdés merül fel, mielőtt a tényleges döntés megszületik. Éppen ezért néhány egyszerű kérdés köré csoportosítva összegyűjtöttem a legfontosabb információkat, melyek segítségedre lehetnek!

Hol? A glamour fotózás stúdióban történik, melynek költségét nem tartalmazza a csomagár! A stúdió bérleti díja minden esetben téged terhel, így ezzel mindenképp érdemes számolnod! A stúdió pontos helyszínét és az összeget egy előzetes beszélgetés során egyeztetjük!

Mikor? Az időpontot te választod ki, akár szombatra és vasárnapra is kérhetsz időpontot!

Mit viselj? Tulajdonképpen bármit, de tartsd szem előtt, hogy a tökéletes végeredmény a részletekben rejlik! Azt tanácsolom, hogy hozz magaddal többféle fehérneműt, melltartót, bugyikat, szexi köntöst, combfixet, harisnyatartót, body-t, magassarkú cipőt, párod ingjét, bő pulóvert és bőrdzsekit. Színek tekintetében a visszafogott pasztell árnyalatok éppúgy működhetnek, mint a fekete-fehér vagy a piros, illetve a vörös! A legfontosabb az önazonosság, olyan színt válassz, amelyről biztosan tudod, hogy jól áll! Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezz meg a tökéletes sminkről és frizuráról sem, ezek ugyanis nagyban hozzájárulnak a végeredményhez és nem is gondolnád mennyi pluszt tudnak adni!

Művészi akt fotókat szeretnél? Semmi akadálya, amennyiben bátrabb vagy és szeretnél többet megmutatni magadból, félakt vagy akt fotók is készülhetnek rólad!

Kérdésed van? Keress bátran, szívesen segítek, hogy olyan fotók készüljenek rólad, melyekről sugárzik a magabiztosság és a szépség!

Sok szeretettel várlak!

Köszöntelek a weboldalamon!

Amennyiben tetszik, amit látsz, kövess be Facebookon és Instagramon!

Social media

hello@edinakocsi.hu