Jegyesfotózás Grúziában

 

Grúzia a második otthonom, férjem, legjobb barátom Grúziából származik, így nem volt kérdéses, amikor felkértek egy ottani esküvő fotózásra, hogy elvállalom. Mivel a nagyobb esküvőkre már kizárólag ketten megyünk el fotózni, így Szoboszlai Krisztina fotográfus barátnőmmel együtt utaztunk ki Grúziába.

A pár a nagy nap előtt szeretett volna egy jegyes fotózást is. Ebből mutatok most pár képet, de bevallom, nehéz volt választani, annyira szeretem mindet. Nanka és Nika csodás páros volt, vendégszerető, kedves és nem utolsó sorban remekül mutatnak a képeken.:)

Az esküvői kreatív képek elkészítésénél könnyű dolgunk volt, mert fotós szemszögből tökéletes volt az időjárás, de a jegyesfotózásnál szó szerint megizzadtunk, mert árnyékban is 30 Celsius fok körül volt, és alig találtunk árnyékot. Meg is beszéltük, hogy egy időre abbahagyjuk, és majd estefelé, naplementés képeket csinálunk inkább, de az se jött össze, mert késő délután leszakadt az ég. Ember tervez….. Azért így is sikerült egy csodás sorozatot csinálnunk és a pár könnyekig meghatódva nézegette az elkészült képeket, mi meg bejártuk egész Tbilisit, megcsodáltuk az új és régi városrészt, hüledeztünk azon, hogy a város központban van egy óriási vízesés, ültünk a város feletti felvonóban, ettünk csodálatos grúz ételeket, és nevettünk, nagyon sokat nevettünk, magunkon, a melegen és azon, hogy alig vagyunk már képesek a kimerültségtől fotózni, de csináltuk, amivel megbíztak minket.  Szuper élmény volt, Tbiliszi egyszerűen fenséges, nehéz is mondani róla bármit, mindenkinek látnia kellene.