Kismama fotózás

Kismama fotózás Budapesten

Hiszem, hogy a kismama fotózásokon készült képek örök emlékként élnek tovább! Elegáns és érzelmekkel teli kismama fotózás, ahol számos kismama ruhából választhatsz díjmentesen.

Amikor a kismama fotózásokra gondolok, a kellemes hangulat, milliónyi mosoly és megszámlálhatatlan boldog pillantás jut eszembe. Talán nincs is szebb feladat, mint megörökíteni egy gyönyörűen kerekedő pocakot. Egy örömteli édesanyát és édesapát, olykor egy izgatott gyermeket, aki hamarosan büszke nagy testvér lesz. A kedvenc felvételek keretbe kerülnek és otthonunk legszebb díszei lesznek. Az is lehet, hogy helyet kapnak egy albumban, melyet évek múlva is örömmel lapozgatunk. Bárhogy is legyen, biztosan hatalmas mosoly ül az arcunkra, akárhányszor is pillantunk a képekre. Azokra a képekre, amelyek életünk egyik legszebb és legboldogabb időszakára emlékeztetnek!

Szeretnél részt venni kismama fotózáson?

A legjobb helyen jársz! A következőkben összefoglaltam neked a legfontosabb információkat, melyek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy tökéletes képek készüljenek rólad, a pocakodról, és a családodról! 

Mikor történjen a kismama fotózás?

Az egyik legfontosabb az optimális időzítés, hiszen azt szeretnénk, ha látványos képek születnének, ha már látványos lenne a pocid, de még könnyedén mozogsz és nem fáradsz el gyorsan! Bár nehéz pontos választ adni, de a legideálisabb talán a várandósság 28-35. hete! Ilyenkor a pocakod már szépen kerekedik, és látványos, de a mozgásodat még nem akadályozza! Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy ez személyenként változhat, a meghatározott időszak csupán iránymutatás!

Hol legyen a kismama fotózás?

A helyszín lehet stúdió vagy szabadtér! Amíg a stúdiófotózás alkalmával stílusosan berendezett enteriőrökben készülhetnek rólad fotók, addig szabadtéren a természet, a fények és a csodás táj biztosítja a képek páratlan szépségű hátterét! Szívesen ajánlok stúdiót, és szabadtéri helyszínt is.

Kivel jöhetsz kismama fotózásra?

A kismama fotózás kombinálható páros vagy családi fotózással, így nem csak szépen kerekedő pocakodat és az örömteli várakozás időszakát örökíthetjük meg, de készülhetnek igazán meghitt közös fotók is! Jöhet az apuka, a gyerkőc, de akár még a négylábú családtag is!

Milyen ruhát viselj kismama fotózáson?

Bármit viselhetsz amiben jól érzed magad, ami megfelel az elképzelésidnek! Hozhatsz ruhákat, de én is biztosítok különféle, szebbnél szebb kismama ruhákat, melyek közül díjmentesen válogathatsz és akárhányszor átöltözhetsz! Szívesen ajánlok stylist is, aki segít Neked akár több szettet is összeállítani, és csodás kollekciók közül választhatsz.

Extra tippek szabadtéri fotózáshoz :

Gondoltad volna? A legszebb kismama fotók a reggeli napfelkeltében vagy a késő délutáni naplementében készülnek, hiszen ilyenkor szemet gyönyörködtetőek a fényviszonyok! A Városliget, a Margitsziget, a Hajógyári-sziget, a Budai vár vagy a belváros csupán néhány helyszín, ahol csodás képek készülhetnek! Ugyanakkor, ha szívedhez közel áll egy Budapest vonzás körzetében található helyszín – Solymár, Szentendre, Gödöllői kastélypark, egy szép pipacsos vagy éppen levendulás mező –, akkor annak sincs akadálya! Kiszállási díj nélkül szívesen elmegyek, hogy valóban olyan fotók születhessenek, mint amire vágysz! Mi több, nyáron gyakran előfordul, hogy a Balatonon készítek csodás kismama képeket, így előzetes egyeztetést követően, akár a nyaralásotokkal egybekötötten is megszervezhetjük a fotózást!

Nézd végig kismama portfólióm, amennyiben maradt még kérdésed, kérlek írj vagy hívj, és ha már kerekedik a pocid, akkor várlak szeretettel!

Stúdiós kismama fotózás , minimalista, letisztult stílus
Stílusos és elegáns kismama fehér blézerben és kalappal áll az ablak mellett
Várandós kismama fekete-fehér kép

Kérdésed van? Keress bátran, szívesen segítek, hogy kismama fotózásod éppen olyan legyen, ahogy azt elképzelted!

Sok szeretettel várlak!