Piknik fotózás

Piknik fotózás egy Budai kertben – avagy, csináljunk pár piknikes képet a hortenzia bokor előtt…

Egy csodás budai ingatlan elbűvölő kertjében fotózhattam Laurát. A rendezett és gondozott terület kiváló háttért nyújtott Laura piknik fotózásához. Kiterítettünk egy pokrócot és egy fehér lepedőt, ide ült le Laura. Legalább is, az ötlet ez volt, hogy csináljunk egy piknikes sorozatot a hortenzia bokor előtt. De a környezet, az egész kert olyan pompás volt, hogy végül a kert szinte minden pontján fotóztam Őt, így, ha őszinte akarok lenni, nem volt nehéz dolgom. Egy gyönyörű lány mesés környezetben…. Mi más szükséges egy szép fotósorozathoz?

Mint írtam, a piknikes képsorozatot a hortenzia bokor előtt fotóztam, mely egyébként is a kert egyik gyöngyszeme. (Ezúton is köszönöm, hogy Laura anyukájától minden évben kapok leszárítva, s minden évben ez az étkezőm fő dísze.)

A képek készítése során Laura mosolya és a természet harmóniája volt a fő inspirációm. Laura önfeledten élvezte a nyarat, és ez a pillanatokba zárt öröm azonnal átjött a képeken. A gyümölcsökkel teli piknik kosár, a kert nyugodt szépsége és Laura ragyogása mind összefonódott, hogy varázslatos történetet meséljen a nézőnek. És a legdöbbenetesebb, hogy Ő csak az egyik szépséges lányuk a szülőknek. (Ezúton is kívánom apukának, hogy nagy nyugalom szállja meg, mielőtt megjelenik a férfisereg. Ha pedig már nem bírja, szívesen megkínáljuk egy kupica nyugtatóval.) A másik lányukat a következő alkalommal mutatom be, de bízzon bennem a kedves olvasó, tőle is eláll az ember lélegzete!

S végezetül, kaphattam volna nagyobb dicséretet, mint ezeket a szavakat a lányok édesanyjától? Én nem hiszem. De itt kell elmondanom, hogy én pedig nagyon hálás vagyok, hogy ilyen aranyos barátaim vannak!

 

„CSODÁLATOSAK a képek. Tudom elfogult vagyok a lányokkal szemben, de annyira szépek, boldogok, gondtalanok, mintha földi paradicsomba csöppentek volna. 🙂 Óriási öröm így látni őket. Természetesen oszd meg nyugodtan és bízom benne kedvet csinál majd másoknak is.”