Portréfotózás

Portréfotózás- Itt az idő, hogy rólad is készüljön egy profi portréfotó.

Számtalan élethelyzet van, amikor szükség van egy fotóra, amely nem csak jó minőségű, de már első pillantásra jó benyomást tesz. Egy bizalmat keltő kép, amelyen önmagad vagy és a legelőnyösebb arcodat mutatja.

Portréfotózás-legyen szó szakmai önéletrajzról, céges prezentációkról vagy vállalkozáshoz kapcsolódó bemutatkozó anyagokról. Legyen szó online vagy offline magazin megjelenésekről vagy éppen online társkeresésről, egy tökéletes portréfotó elengedhetetlen! Örömmel dolgozok együtt magánszemélyekkel és vállalkozókkal. Örömmel dolgozok együtt szerzőkkel, bárkivel, mert hiszem, hogy mindenki megérdemel minimum egy fotót, melyet büszkén megoszt másokkal! Ügyfeleim weboldalra, Linkedlnre, Facebookra, Instagramra, szakmai önéletrajzhoz, PR cikkekhez, illetve társkereséshez szoktak portréfotót készítettni.

Szeretnél részt venni portréfotózáson?

Remélem hamarosan személyesen is találkozunk! Előtte még néhány hasznos információt megosztok veled, melyek segítenek abban, hogy tökéletes portréfotók készüljenek rólad. Mivel az első benyomás nagyon fontos, így segíteni szeretnék abban, hogy mit viselj, hol és mikor fotózzunk Téged.

Milyen ruhában legyél portréfotózás alatt?

Az öltözék mindig attól függ, hogy milyen célra szeretnéd használni az elkészült képeket, és persze az egyéniségedtől! Social media felületeken vagy esetleg társkereső oldalakon, avagy CV-hez, önéletrajzhoz használod? Weboldaladra vagy prospektusba? Bárhogy is, dönthetsz elegáns, és klasszikus megjelenés mellett. Vagy modern, és laza megjelenés mellett is! Ahhoz hogy a tökéletes ruhákat ki tudd választani, fontos szempont lehet az is, hogy közeli portrék, vagy egész alakos képek fognak készülni! 

Hol készítjük el portréfotódat?

A portréfotózás különlegessége, hogy nem csak az arcot örökíti meg, hanem kifejezi a modell személyiségét és belső világát is. Ezért a környezet és a hátterek is fontos szerepet játszanak. Egy természetes környezet vagy egy jól megválasztott helyszín segíthet a kép történetének megalkotásában és a modell hangulatának megragadásában.

A portréfotózás stúdióban vagy szabadtéren történik. A stúdió költségét nem tartalmazza a csomagár! Más szóval a stúdió bérleti díja minden esetben téged terhel, így ezzel mindenképp érdemes számolnod! A stúdió pontos helyszínét és az összeget egy előzetes beszélgetés során egyeztetjük!

Mikor?

A portréfotózás időpontját te választod ki, akár szombatra és vasárnapra is kérhetsz időpontot!

Portréfotózás Árak:

Három csomag közül választhatsz. A Mini Csomag és a Normál Csomag között, illetve a szabadtéri portré fotóknak is más áruk van. Így tehát az árakat befolyásolja a helyszín és a kidolgozások száma.

Egyéb fontos információk:

A portréfotózáson készült nyersfotók feltöltésre kerülnek egy zárt oldalra. Itt meg tudod mindegyiket tekinteni és kiválasztani azokat, melyek a legjobban tetszenek! A kiválasztott fotók professzionális retust kapnak, amellett, hogy a valódi arcod, személyiséged megőrizzük! A nyersfotók felhasználása nem engedélyezett, kizárólag a retusált, kész képek kerülnek átadásra digitális formában, és magas minőségben!

Tehát legyél kipihent, hozz el több váltás ruhát, és bízd rám magad. Így egészen biztosan szuper képek készülnek Rólad.

Ha nem magadnak szeretnéd a portréfotózást, hanem egyik szerettednek, barátnődnek vagy kollégádnak, abban is tudok segíteni, kérlek, látogass el az Ajándékutalvány menühöz.

Ha maradt kérdésed, kérlek, írj nekem vagy hívj engem, szívesen válaszolok, ugyanakkor a blogomban többször foglalkozom a portréfotózással, talán azokat a blog posztokat is érdemes elolvasnod.

Portré Fotózás rózsaszín virággal
Portré Fotózás

Kérdésed van? Keress bátran, szívesen segítek, hogy olyan portré fotók készüljenek rólad, melyeket szívesen publikálsz bármilyen felületen!

Sok szeretettel várlak!