Üzleti fotózás

Nátor Nóra Kineziológus fotózása

 

Nátor Nóra kineziológus business fotózása az egyik legújabb projektem volt a Nordix fotóstúdióban. A kineziológus egy olyan szakértő, aki segít az embereknek elérni a testi és szellemi harmóniát. Célunk az volt a fotózás során, hogy olyan képeket készítsünk, amelyek bemutatják az őszinte személyiségét és a kineziológia által nyújtott előnyöket egy igazán kellemes, letisztult, kifinomult környezetben. Az egyszerű, de elegáns ruhák is segítettek abban, hogy az őszinteséget és a szakmai hozzáértést közvetítsék a képek.

 

Hogyan zajlott a fotózás?

 

A business fotózás során különböző helyzeteket és beállításokat alkalmaztunk. Azt szerettük volna, hogy a képek kifejezzék Nóra egyéni stílusát és személyiségét. Egyes képeken az aktív és mozgékony oldalát hangsúlyoztuk, amint ő segít egy kliensen. Más képeken pedig a személyes konzultációk pillanatait rögzítettük, amikor ő figyelmesen hallgat és tanácsot ad.

Az üzleti fotók célja az volt, hogy az emberekben bizalmat ébresszenek fel, és ehhez mindenképpen világos stúdiót kerestünk. Azt szerettük volna, hogy a képek közvetítsék a szakértelmet és azt az érzést, hogy képes segíteni másoknak a testi és szellemi egyensúly elérésében. Az őszinteség, a magabiztosság és a barátságos megjelenés mind fontos elemei voltak az elkészült képeknek.

 

Hogyan tudsz a versenytársak közül kiemelkedni?

 

Ezek a képek tökéletesen illeszkednek a Nóra üzleti profiljába. Az ügyfelek most már egyértelműen láthatják, hogy milyen előnyöket kínál szolgáltatásai révén. Az üzleti fotózás kiemelte szakmai hozzáértését és vonzó személyiségét, ami segít neki kiemelkedni a versenytársak közül.

 

Nóra business fotózása nagyszerű élmény volt számomra. Büszkék vagyok arra, hogy részt vehettem abban, hogy átadjuk Nóra történetét és szakértelmét ezekben a képekben. Remélem, hogy az elkészült képek segítenek neki új ügyfeleket megszólítani és növelik az üzleti lehetőségeit.

Nátor Nóra Kineziológus, Természetgyógyász honlapja: https://lelekismeret.hu

 

Amennyiben érdekesnek találtad ezt az írást, kérlek olvasd el https://edinakocsi.hu/miert-alapveto-hogy-legyen-rolad-egy-jo-kep-avagy-az-uzleti-portre-foto-fontossaga/ című írásomat is.

Amennyiben szeretnéd további munkáimat is megnézni ajánlom a https://www.tiktok.com/@edinakocsiphotography oldalt.